0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ženski športni copati hummel AEROCHARGE HB200 SPEED 3.0 WS

Hiter pregled

204644 3654, vel.: 37-41, ženski, za profesionalke dvoranskih športov, 360° Grip, kvaliteten, vzdržljiv

Dostopnost: Ni na zalogi

98,99 €

Podrobnosti

Ženski športni copati hummel AEROCHARGE SPEED 3.0, so narejeni so z mislijo na ženske športnice, najboljše profesionalke v dvoranskih športih po vsem svetu. 

Športni copati hummel AEROCHARGE HB200 SPEED 3.0 so zasnovani z našo novo Power Plate tehnologijo za eksplozivne odrive. Športni copati hummel AEROCHARGE omogočajo, da se igralka dvigne nad obrambo in razbije zmagovalni gol v mrežo! Da bi zadovoljili potrebe vsake igralke, je naša briljantna oblikovalska ekipa ustvarila športni copat posebej za ženske. Tako za tiste, ki imajo rade dodatno podporo okrog gležnja, kot za igralke, ki potrebujejo lahek in bolj prilagodljiv občutek okoli noge. Zelo vam priporočamo, da jih preizkusite in tako boste mogoče našle svoje najljubše!

Letos z očarljivim dizajnom ponosno predstavljamo nov Aerocharge HB200 SPEED 3.0 dvoranski copat za profesionalne ženske igralke. Oblikovan z našo novo tehnologijo Power Plate za eksplozivne odrive, silhueta pa je posodobljena z našo novo konstrukcijo oprijema 360 °, ki zagotavlja notranjo zaščito pri fleksibilnih gibih in se prilega okoli noge, kot nogavica. Tu je še mehak Aerotech vložek, TPU v predelu pete nudi odlično stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s pivot pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Posebnost tega modela je opetni del, ki se prilega kot nogavica. Zadaj so čisto mehki in se tesno oprimejo noge.