0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Športni copati hummel AEROCHARGE HB220 TROPHY

Hiter pregled

060242 6765, za profesionalce dvoranskih športov, kvaliteten, vzdržljiv, vel.: 39-46

Dostopnost: Na zalogi

128,69 €

* Zahtevana polja

128,69 €

Podrobnosti

Tu je nova, prelomna linija dvoranskih športnih copat hummel AEROCHARGE TROPHY, narejeni so z mislijo na najboljše profesionalce v dvoranskih športih po vsem svetu. Kolekcija TROPHY, pa je bila razvita posebej za prihajajoče Evropsko prvenstvo v rokometu 2018.

Športni copati hummel AEROCHARGE HB220 TROPHY so zasnovani z našo novo Power Plate tehnologijo za eksplozivne vzlete. Športni copati hummel AEROCHARGE omogočajo, da se igralec dvigne nad obrambo in razbije zmagovalni gol v mrežo! Da bi zadovoljili potrebe vsakega igralca, je naša briljantna oblikovalska ekipa ustvarila športni copat za vse tipe igralcv. Tako za tiste, ki imajo radi dodatno podporo okrog gležnja, kot za igralce, ki potrebujejo lahek in bolj prilagodljiv občutek okoli noge. Zelo vam priporočamo, da jih preizkusite in tako boste mogoče našli svoje najljubše!

Letos z očarljivim dizajnom ponosno predstavljamo nov Aerocharge HB220 TROPHY dvoranski copat za profesionalne igralce. Oblikovan z našo novo tehnologijo Power Plate za eksplozivne vzlete, pa s tehnologijo Aerofit za notranji del, ki se prilega okoli noge, kot nogavica. Tu je še mehak Aerotech vložek, TPU v predelu pete nudi odlično stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s pivot pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Kot si je zaželelo kar nekaj najboljših svetovnih športnikov v dvoranskih športih, so ti športni copati srednje visoki (do gležnja), da bi zagotovili dodatno podporo okoli gležnja in stopala.