0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

športni copati hummel AERO VOLLEY FLY

Hiter pregled

201095 9001, vel: 38-47, prilagojeni posebej za odbojko, lahki, zračni in kvalitetni dvoranski športni copati

Dostopnost: Ni na zalogi

98,99 €

Podrobnosti

Predstavljamo vam naše prve dvoranske športne copate AERO VOLLEY FLY, ki so razviti posebej za talentirane in tekmovalne igralce odbojke.

Zgrajeni iz zelo lahke konstrukcije in z zelo zračnim zgornjim delom, ti športni copati izboljšajo ventilacijo in omogočajo lahkotnejši občutek pri gibanju. Opremljeni so z gumijastim podplatom, kar izboljšuje oprijem in s tem učinek na igrišču.

Športni copati hummel AERO VALLEY FLY zagotavljajo boljšo stabilnost pri hitrih menjavah stani in bočnih premikih, ki so znani za odbojko. Copati so na zunanji strani obdani z strukturno gumijasto mrežo (CPU Flex Shield), kar daje copatom kompaktnost in vzdržljivost, kljub veliki zračnosti. Športni copati hummel Aero Volley FLY ponujajo čvrsto in varno prileganje, ki popolnoma zaobjame vaše stopalo in gleženj. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, AeroFit cona zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo v prednjem delu copat. Poseben stabilizator je vgrajen v osrednjem delu, TPU ščitnik pete pa nudi še boljšo stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s Ultra Twirl in Pivot Pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri gibanja in točke pritiska. EVA podplat pa poskrbi za odlično absorpcijo udarcev in pritiskov - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.