0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroški športni copati hummel AEROCHARGE HB200 SPEED 3.0 JR.

Hiter pregled

204647 9001, vel.: 36-40, za profesionalce dvoranskih športov, 360° Grip, kvaliteten, vzdržljiv

Dostopnost: Ni na zalogi

64,34 €

Podrobnosti

Tu je nova, prelomna linija otroških dvoranskih športnih copat hummel AEROCHARGE SPEED 3.0, narejeni so z mislijo na razvijajoče se mlade športnike.

Športni copati hummel AEROCHARGE HB200 SPEED 3.0 so zasnovani z našo novo Power Plate tehnologijo za eksplozivne vzlete. Športni copati hummel AEROCHARGE omogočajo, da se igralec dvigne nad obrambo in razbije zmagovalni gol v mrežo! Da bi zadovoljili potrebe vsakega igralca, je naša briljantna oblikovalska ekipa ustvarila športni copat za vse tipe igralcv. Tako za tiste, ki imajo radi dodatno podporo okrog gležnja, kot za igralce, ki potrebujejo lahek in bolj prilagodljiv občutek okoli noge. Zelo vam priporočamo, da jih preizkusite in tako boste mogoče našli svoje najljubše!

Letos z očarljivim dizajnom ponosno predstavljamo nov Aerocharge HB200 SPEED 3.0 dvoranski copat za profesionalne igralce. Oblikovan z našo novo tehnologijo Power Plate za eksplozivne vzlete, silhueta pa je posodobljena z našo novo konstrukcijo oprijema 360 °, ki zagotavlja notranjo zaščito pri fleksibilnih gibih in se prilega okoli noge, kot nogavica. Tu je še mehak Aerotech vložek, TPU v predelu pete nudi odlično stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s pivot pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Posebnost tega modela je opetni del, ki se prilega kot nogavica. Zadaj so čisto mehki in se tesno oprimejo noge.

Mogoče vas zanima tudi...