0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

hummel DUAL PLATE SKILL - športni copati za dvoranske športe

Hiter pregled

202406 8616, vel.: 38-46, dvoranski, zrečni, lahki, vzdržljivi in vsestranski športni copati 

Dostopnost: Na zalogi

84,14 €

* Zahtevana polja

84,14 €

Podrobnosti

Športni copati hummel DUAL PLATE SKILL so posebej zasnovani za "all-round" igralce dvoranskih športov. Nekateri bi lahko celo rekli, da imate že skorajda nepravično prednost, če nosite te copate. Pa še prav bi imeli!

Športni copati hummel DUAL PLATE SKILL so narejeni iz zračne in peresno lahke mrežice, ki zagotavlja veliko zračnost.  

Tu šo blažilci pritiskov v predelu pete in pa DUAL PLATE tehnologija: to je dvojna TPU plošča, ki je vgrajena v podplat copata in omogoča eksplozivne odrive. V copat je vdelana med Aerotech vložkom in spodnjim gumijastim delom podplata in tako omogoča fleksibilnost copata in pa visoke odskoke. Z vsakim prepogibom, bodo vopati skočili nazaj v prvotno obliko! Popolni športni copati za visoke odrive!

Valoviti gumijast podplat pa vam na športnih copatih hummel DUAL PLATE SKILL omogoča večjo agilnost, udobje in boljši oprijem. Izboljša vašo interakcijo s tlemi in omogoča enostavno in hitro spreminjanje smeri.

Če želite, da se vaša učinkovitost ujema z vašo ambicijo, potem izberite športne copate hummel DUAL PLATE SKILL, saj omogočajo eksplozivne odrive in nudijo profesionalcem dvoranskih športov udoben in prilagodljiv občutek na nogah.

Mogoče vas zanima tudi...