0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

hummel DUAL PLATE POWER - športni copati za dvoranske športe

Hiter pregled

202405 8616, vel.: 38-46, dvoranski, lahki, vzdržljivi in vsestranski športni copati

Dostopnost: Na zalogi

108,89 €

* Zahtevana polja

108,89 €

Podrobnosti

Športni copati hummel DUAL PLATE POWER vam zagotavljajo vrhunski odriv na vsakem koraku. Vključujejo vrhunsko tehnologijo z "uber" elegantnim videzom, zahvaljujoč inovativnemu elegantnemu dizajnu. Z izboljšano podporo v peti, lasersko razrezanimi 3D podrobnostmi in zračno mrežo.

Športni copati hummel DUAL PLATE POWER so opremljeni s konstrukcijo 360 ° oprijema. Ta omogoča izboljšano notranjo zaščito pred stranskim upogibanjem med hitrimi premiki ter bistveno izboljšan oprijem (ti. »sock-fit«), tako se uporabnikovo stopalo zlije s športnim copatom.

Tu šo blažilci pritiskov v predelu pete in pa DUAL PLATE tehnologija: to je dvojna TPU plošča, ki je vgrajena v podplat copata in omogoča eksplozivne odrive. V copat je vdelana med Aerotech vložkom in spodnjim gumijastim delom podplata in tako omogoča fleksibilnost copata in pa visoke odskoke. Z vsakim prepogibom, bodo vopati skočili nazaj v prvotno obliko! Popolni športni copati za visoke odrive!

Valoviti gumijast podplat pa vam na športnih copatih hummel DUAL PLATE POWER omogoča večjo agilnost, udobje in boljši oprijem. Izboljša vašo interakcijo s tlemi in omogoča enostavno in hitro spreminjanje smeri.

Športni copati hummel DUAL PLATE POWER omogočajo eksplozivne odrive in nudijo profesionalcem dvoranskih športov udoben in prilagodljiv občutek na nogah.

Mogoče vas zanima tudi...