0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

hummel DUAL PLATE IMPACT - športni copati za dvoranske športe

Hiter pregled

202403 8616, vel.: 39-46, dvoranski, lahki, vzdržljivi in vsestranski športni copati 

Dostopnost: Na zalogi

128,69 €

* Zahtevana polja

128,69 €

Podrobnosti

Športni copati hummel DUAL PLATE IMPACT vam zagotavljajo vrhunski odriv na vsakem koraku. Nekateri bi lahko celo rekli, da imate že skorajda nepravično prednost, če nosite te copate. Pa še prav bi imeli!

Športni copati hummel DUAL PLATE IMPACT so opremljeni s konstrukcijo  360 ° oprijema.  Ta omogoča izboljšano notranjo zaščito pred stranskim upogibanjem med hitrimi  premiki ter bistveno izboljšan oprijem  (ti. »sock-fit«), tako se uporabnikovo stopalo zlije s športnim copatom.

Tu šo blažilci pritiskov v predelu pete in pa DUAL PLATE tehnologija: to je dvojna TPU plošča, ki je vgrajena v podplat copata in omogoča eksplozivne odrive. V copat je vdelana med Aerotech vložkom in spodnjim gumijastim delom podplata in tako omogoča fleksibilnost copata in pa visoke odskoke. Z vsakim prepogibom, bodo vopati skočili nazaj v prvotno obliko! Popolni športni copati za visoke odrive!

Valoviti gumijast podplat pa vam na športnih copatih hummel DUAL PLATE IMPACT omogoča večjo agilnost, udobje in boljši oprijem. Izboljša vašo interakcijo s tlemi in omogoča enostavno in hitro spreminjanje smeri.

Športni copati hummel DUAL PLATE IMPACT omogočajo eksplozivne odrive in nudijo profesionalcem dvoranskih športov udoben in prilagodljiv občutek na nogah.

Mogoče vas zanima tudi...