0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

hummel AEROCHARGE HB180 2.0 -športni copati za dvoranske športe

Hiter pregled

201093 2021, vel.: 38-46, funkcionalni, lahki in fleksibilni dvoranki športni copati

Dostopnost: Ni na zalogi

84,14 €

Podrobnosti

Pred vami je model športnih copat hummel Aerocharge HB180 2.0, vsestranski dvoranski športni copati, namenjeni igralkam in igralcem z lahkotnim in fleksibilnim občutkom.

To je izboljšana, 2.0 verzija našega lanskega modela HB180, ki je prav tako opremljena z revolucionarno Power plate tehnologijo. Izboljšava pa je v 360° konstukciji, ki omogoča še boljši oprijem in tako pomaga igralkam, da odskočijo še višje in bolj eksplozivno.

Vse to skupaj z našo AeroFit tehnologijo, ki omogoča, da se copati popolnoma prilegajo in dobro oprimejo noge, pripomore pa še k boljši stabilnosti in bolj varnim hitrim premikom v stran. Športni copati hummel Aerocharge HB180 2.0 WS so lahki in zelo prožni, tako da bodo vsi odrivi, skoki in tek po igrišču, še lažji. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, tu je še PRO stabilizator v prednjem delu copat, ki zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo. TPU ščitnik pete je v tem modelu  pomaknjen malo bolj  v središče konstrukcije in v predelu pete nudi še boljšo stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s Pivot Pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Ne moremo še mimo dizajna. Športni copati hummel Aerocharge HB 180 2.0 so oblikovani v čistem, minimalističnem  slogu, s posebnim poudarkom na svežih barvah.

Ta model športnih copat hummel je na voljo tudi kot model za ženske, torej enaka silhueta in tehnologija, ki pa je prilagojena posebej za ženske noge. Poglej jih tukaj >>