0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - športni copati za dvoranske športe

Hiter pregled

201088 1525, vel.:  39-47, dvoranski, lahki, vzdržljivi in visoko zmogljivi športni copati za profesionalce

Dostopnost: Na zalogi

128,69 €

* Zahtevana polja

128,69 €

Podrobnosti

Pred vami je nov model hummel Aerocharge HB 220 2.0, ki posebej zasnovan za profesionalce dvoranskih športov.

To je izboljšana, 2.0 verzija našega popularnega modela HB220, ki je prav tako opremljena z revolucionarno Power plate tehnologijo. Izboljšava pa je v naši 360° konstukciji, ki omogoča še boljši oprijem in tako pomaga igralcem, da odskočijo še višje in bolj eksplozivno.

Vse to skupaj z našo AeroFit tehnologijo, ki omogoča, da se copati popolnoma prilegajo in dobro oprimejo noge, pripomore pa še k boljši stabilnosti in bolj varnim hitrim premikom v stran. Športni copati hummel Aerocharge HB220 2.0 so lahki (11%  lažji, kot prejšnji model) in zelo prožni, tako da bodo vsi odrivi, skoki in tek po igrišču, še lažji. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, tu je še PRO stabilizator v prednjem delu copat, ki zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo. TPU ščitnik pete je v tem modelu  pomaknjen malo bolj  v središče konstrukcije in v predelu pete nudi odlično stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s Pivot Pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Ne moremo še mimo dizajna. Športni copati hummel Aerocharge HB 220 2.0 so oblikovani v čistem, minimalističnem  slogu, z zanimivimi 3D efekti.

Ta model športnih copat hummel je na voljo tudi kot model za ženske, torej enaka silhueta in tehnologija, ki pa je prilagojena posebej za ženske noge. Poglej jih tukaj >>

Mogoče vas zanima tudi...