0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

hummel AEROCHARGE HB 200 2.0 - športni copati za dvoranske športe

Hiter pregled

201091 1525, Vel.: 39-47 lahki, vzdržljivi in visoko zmogljivi športni copati, nižji v predelu gležnja

Dostopnost: Ni na zalogi

98,99 €

Podrobnosti

Pred vami je nov model hummel Aerocharge HB 200 2.0, ki posebej zasnovan za profesionalce dvoranskih športov.

To je izboljšana, 2.0 verzija našega lanskega modela HB200, ki se od modela HB220 razlikuje v tem, da so malenkost nižji v predelu gležnja in se oprimejo noge, kot nogavica.

Tudi ta model je opremljen z revolucionarno hummel Power Plate tehnologijo. Vse to skupaj z našo AeroFit tehnologijo, ki omogoča, da se copati popolnoma prilegajo in dobro oprimejo noge, pripomore pa še k boljši stabilnosti in bolj varnim hitrim premikom v stran. Športni copati hummel Aerocharge HB200 2.0 so lahki in zelo prožni, tako da bodo vsi odrivi, skoki in tek po igrišču, še lažji. Opremljeni so z mehkim AeroSoft vložkom za popolno udobje, tu je še PRO stabilizator v prednjem delu copat, ki zagotavlja dodatno stabilizacijo in podporo. TPU ščitnik pete je v tem modelu pomaknjen malo bolj v središče konstrukcije in vaši peti nudi odlično stabilizacijo, oprijem in odboj, ki so potrebni na igrišču. Podplat je opremljen s Pivot Pro cono za večjo agilnost pri menjavi smeri in točke pritiska. EVA podplat pa poskrbi za absorpcijo udarcev - vse to v dizajnu za vrhunsko delovanje na dvorišču.

Ne moremo še mimo dizajna. Športni copati hummel Aerocharge HB 200 2.0 so oblikovani v čistem, minimalističnem slogu, z zanimivimi 3D efekti.

Mogoče vas zanima tudi...