0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

hummel AEROCHARGE ENGINEERED STZ JAPAN - ženski športni copati za dvoranske športe

Hiter pregled

207883 9134, vel.: 37-41, OMEJENA IZDAJA, ženski, lahki, brezšivni športni copati

Dostopnost: Ni na zalogi

128,69 €

Podrobnosti

Najlepši ženski športni copati pri nas! Leta 2019 na Japonskem poteka svetovno prvenstvo v rokometu za ženske - in hummel® je ponosni pokrovitelj turnirja. Kot poklon čudoviti Japonski deželi smo ustvarili omejeno izdajo priljubljenega rokometnega copata AEROCHARGE ENGINEERED STZ za ženske.

Dizajn je narejen v sodelovanju z našo japonsko pisarno in želi proslaviti to čudovito državo in njeno edinstveno kulturo. Cvetlični vzorec na zgornjem delu copata je navdihnjen s čudovitimi japonskimi vrtovi, medtem ko je obarvan vložek posebnega pokloni japonski zastavi.

Športni copati hummel  AEROCHARGE ENGINEERED STZ vam zagotavljajo vrhunski odriv na vsakem koraku. Vključujejo vrhunsko tehnologijo z brezšivnim zgornjim delom, kar naredi copate zelo mehke. Športni copati hummel  AEROCHARGE ENGINEERED STZ so primerni za hitre in ambiciozne športnike.

Športni copati hummel AEROCHARGE ENGINEERED STZ so opremljeni s konstrukcijo 360 ° oprijema. Ta omogoča izboljšano notranjo zaščito pred stranskim upogibanjem med hitrimi premiki ter bistveno izboljšan oprijem (ti. "sock-fit"), tako se uporabnikovo stopalo zlije s športnim copatom. Copati imajo nizek izrez.

Tu šo blažilci pritiskov v predelu pete (Twin Heel Control) za stabilizacijo, oprijem in odboj. Ti športni copati imajo brezšiven zgornji del z varjenimi šivi - s 360 ° podporo za udobno prileganje in optimalno zaščito.

Podplat copata smo vzeli od zelo popularnega AERCHARGE modela, kar omogoča še bolj eksplozivne vzlete in odrive.
Gre za vikozmogljiv športni copat za hitre in malo bolj lahke igralce.

Mogoče vas zanima tudi...